Barcelona acollirà des del 2020 la fira líder mundial d’audiovisual

Les dificultats per renovar el consell d’administració de la Fira de Barcelona no han afectat la gestió quotidiana d’aquesta rellevant institució econòmica de la capital catalana. Després de molts mesos d’intensa i molt discreta negociació, l’equip que encapçala el director general de la Fira, Constantí Serrallonga, ha pactat amb la societat organitzadora de la fira Integrated Systems Europe ( ISE) perquè a partir de l’any 2020 se celebri a Barcelona, segons han confirmat a aquest diari diverses fonts coneixedores de l’assumpte.

L’ ISE deixarà doncs la seva seu tradicional, Amsterdam, on s’han celebrat gairebé totes les edicions anteriors. Es tracta d’una reunió de negocis líder mundial en el sector audiovisual ( AV) i de sistemes integrats. En l’última edició, celebrada el febrer passat, hi van assistir més de 80.000 visitants professionals de tot el món.

La durada és igual que la del Mobile, de dilluns a dijous, i destaca també per l’alt component professional i global. Precisament, una de les preocupacions dels gestors de la Fira ha estat assegurar un alt nivell d’activitat firal per a anys successius que assegurin la solidesa econòmica del projecte.
— Leer en www.lavanguardia.com/encatala/20180712/45844754860/barcelona-acollira-des-del-2020-la-fira-lider-mundial-daudiovisual.html

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.