Inscripció a la jornada de presentació de les subvencions en l’àmbit del comerç, dels serveis, l’artesania i la moda per a l’any 2018. Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya

El CCAM us convida a participar de la jornada de presentació de les subvencions en l’àmbit del comerç, dels serveis, l’artesania i la moda per a l’any 2018 que es celebrarà el proper dia 2 de juliol a les 10:00h a la Sala Cotxeres del Palau Robert ( Passeig de Gràcia, 107, 08008 Barcelona) adreçada a  està a empreses d’establiments comercials, d’artesania, de moda i de serveis, així com també a totes aquelles entitats sense ànim de lucre que treballen per dinamitzar el sector comerç, serveis, artesania i moda.
— Leer en ccam.gencat.cat/ca/serveis/Inscripcions/inscripcio-a-la-jornada-de-presentacio-de-les-subvencions-en-lambit-del-comerc-dels-serveis-lartesania-i-la-moda-per-a-lany-2018/

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.