L’emprenedor va al cel i l’empresari a l’infern…

Escola d'Emprenedors. Descobreix el potencial emprenedor que portes a dins!

emprenedor - empresari Sense saber ben bé el motiu, algunes de les paraules usades en el món de l’emprenedoria contenen diferents connotacions, a vegades contradictòries. Una possible explicació pot ser deguda al fet que algunes d’aquestes paraules s’han convertit a la vegada en un nom comú i en un adjectiu qualificatiu.

Així, entenem comunament per emprenedor a una persona que crea un negoci com a persona física, és a dir, de manera individual per compte propi. I, d’altra banda, també es diu que una persona és emprenedora quan denota una actitud davant la vida que la fa emprendre nous camins, nous projectes, etc. sense necessitat de crear una empresa.

El mateix passa amb l’autònom, que pot ser entès com la persona física que treballa per compte propi, i que actua sota el Règim Especial del Treballador Autònom (d’aquí el nom). Però és també un adjectiu que fa referència a aquelles persones capaces de…

Ver la entrada original 425 palabras más

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.