DIFUSIÓ DEL PROGRAMA DE SUPORT A LA CONSOLIDACIÓ DEL TREBALL AUTÒNOM A CATALUNYA

28 marzo, 2014 0 Por Davide Menini

 

Dia i hora: Dijous, 10 d’abril, a les 09:30
Lloc: Can Pasqual (Sala principal del 12r pis) – Carrer dels Cavallers, 26 – 08292 Esparreguera
Organitza: Regidoria de Promoció Econòmica i Escola Superior de Vendres del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona
Col·labora: Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball i Seguretat Social

XERRADES INFORMATIVES PER AUTÒNOMS INTERESSATS EN PARTICIPAR EN EL PROGRAMA
PROGRAMA DE SUPORT A LA CONSOLIDACIÓ DEL TREBALL AUTÒNOM A CATALUNYA
(100% gratuït per l’autònom/ma)

OBJECTIU: informar a totes les persones donades d’alta en el Règim Especial d’Autònoms amb una antiguitat entre 1 i 5 anys, del contingut i la planificació d’aquest programa de formació integral en gestió empresarial i assessorament personalitzat per a la consolidació dels seus negocis, afavorir el desenvolupament de les seves activitats empresarials, oferir-los-hi un assessorament i formació personalitzades segons les necessitats de cada un d’ells i donar suport institucional a la seva tasca professional.

-PONENT: Sr. Sergi Vilasis consultor de l’Escola Superior de Vendes, centre especialitzat en formació comercial (Col•legi oficial d’Agents Comercials de Barcelona).
– HORARI:
Matí: de 9:30 a 11:00
Migdia: de 3 a 6
Tarda: de 6 a 9.
Les persones que no pugin venir en aquestes franges horàries seran ateses personalment.
– DINÀMICA: 2 consultors d’ESVEN explicaran el contingut i el cronograma de la formació.
– TERMINI D’INSCRIPCIONS: 1 dies hàbil abans de la data de les xarrades
– INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: Servei a les empreses de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Esparreguera (Plaça de l’ajuntament, 1 – 08292 Esparreguera. Tel 937771801 ext. 210 empresa@esparreguera.cat )

Anuncios

Interim Manage con más de venticinco años de experiencia en el sector del desarrollo de estratégias de Ventas, Marketing y Desarrollo de equipos Comerciales. Des hace 5 años trabajo el mundo del social selling y del marketing de influencers. Me muevo en muchos sectores, desde el Diy a la moda, pasadno por el turismo y las empresas de servicio. En los poryecto asumo responsabilidades como Director del Departamento Comercial o Marketing y asumiendo tareas de Marketing y Comunicación, desarrollando y ejecutando planes estratégicos de apertura de nueva cartera de clientes y desarrollando la estrategia de fidelización clientes (CRM). Con gran capacidad comunicativa, aptitud pedagógica, resolutivo y cooperativo (trabajo en equipo). MAs de 20 años de experiencia en formación en ventas y marketing. Además he trabajado Consultor Senior en instituciones públicas tales como la Universidad Autónoma de Barcelona, IQS, EUNCET, UB, Cámara de Comercio de Sabadell, Terrassa y Manresa y empresas del sector privado. He tenido el honor de ser profesor de marketing relacional en La Salle, en la Universidad Autónoma de Barcelona, y de investigación de mercados en la EUNCET y FundemiIQS. Colaboro habitualmente con el Colegio Oficial de Agentes Comerciales de Barcelona y de Barcelona Activa. Además he sido Consultor Senior de desarrollo comercial estrategico en proyectos MEDA UE (Damasco, Aleppo, Cairo) y en consorcios europeo Expero2EU y Trainet. He tenido el placer de sermiembro del equipo que ha desarrollado el sello de calidad comercial con SGS y COACB