Deduccions de l’Impost de Societats per les despeses de formació professional

A qui s’adreça
Societats subjectes a l’impost de societats que duguin a terme despeses de formació professional.

Descripció breu
Deduccions fiscals.

Descripció

Es considerarà formació professional al conjunt d’accions formatives desenvolupades per una empresa, directament o a través de tercers, dirigides a l’actualització, capacitació o reciclatge del seu personal i exigides pel desenvolupament de les seves activitats o per les característiques dels seus llocs de treball.

S’inclouen dintre d’aquestes despeses, les realitzades per finançar als treballadors la connexió a internet i la compra d’equips, també en el cas que aquests els utilitzin fóra del lloc i horari de treball.

– Deducció del 5% de les despeses efectuades en el període impositiu, minorades en el 65% de l’import de les subvencions rebudes per a la realització d’aquestes activitats, imputables com a ingrés en el període impositiu.
– En el cas que les despeses efectuades en l’execució d’activitats de formació professional en el període impositiu siguin superiors a la mitjana dels dos anys anteriors, s’aplicarà el 5% fins a aquesta mitjana, i el 10% sobre l’excés.

Sol·licitar
Oficines de la Delegació d’Hisenda.
Telèfon 901 33 55 33

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.