Tipo: Ponencia

Cliente: Nodusbarberá

logo_nodus

Objetivos

Reflexionar las nuevas tendencias empresariales basadas en la cooperación, coopetición y trabajo en red

•Evolucionar y buscar formas de adaptarnos a los cambios que plantea el entorno.
•Revolucionar, romper y comenzar de cero. Deconstruyendo el modelo de negocio y creándolo de nuevo.
Análisis de los tipos de networks empresariales
Como influencia la cadena de valor
QUÈ ÉS NODUS?
L’empresa municipal Actividades Integradas S.A, presidida per l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Frago i com a conseller delegat al tinent d’alcalde Xavier Garcés Trillo, té com a objectius la promoció econòmica i el desenvolupament local des d’una perspectiva de la promoció empresarial.L’empresa gestionada pel gerent Ricard Torrell i Blanquer té una llarga trajectòria en el desenvolupament d’estratègies de dinamització i promoció del teixit empresarial del municipi . El nostre objectiu és conèixer, en tot moment, les necessitats de les empreses per oferir-los tot allò que les faci ser més competitives.Dins d’aquest treball comptem amb una Àrea d’ Empreses i de Negocis: Centre de negocis Nodus Barberà. Destacar que aquest centre de negocis està duent a terme un paper important en el desenvolupament empresarial de la comarca sent per tant un motor de la dinamització econòmica.Situat al polígon Can Salvatella, al municipi de Barberà del Vallès, en ple centre industrial del Vallès i a un pas de Barcelona i de les principals autopistes, que li donen una localització privilegiada per desenvolupar un paper important com a plataforma econòmica i de negocis per a Catalunya i la resta del país.

La seva ubicació representa un dels eixos econòmics més importants de la comarca, al mateix cor del Vallès Occidental, envoltat d’empreses de tots els sectors: industrial, serveis i logistic, liders en el mercat i reconegudes internacionalment, entre les quals destaquen les de recerca i desenvolupament de noves tecnologies.

LINIES ESTRATÈGIQUES.

  • Fer d’Actividades Integradas SA (Nodus Barberà) un referent de dinamització econòmica i servei per les empreses.
  • Incentivar la innovació per afavorir la competitivitat de les empreses.
  • Fomentar la creació de xarxes d’empreses i microempreses.
Anuncios