Que no decaiga el entusiasmo”; claves para estimular el equipo del Col·legi de l’advocacia de Lleida

Tipología: Shooting Session

 Cliente:

Presentación

Que no decaiga el entusiasmo es un proyecto de actividad que pretende trabajar las bases del entusiasmo dentro una organización. Se trata de una programa dinámico, motivacional, de equipo. Con el se pretende energizar al equipo humano sobretodo si esta viviendo bajo presión … Consiste en generar un

•Debate sobre el modelo de gestión del entusiasmo.
•Verificar las metodologías: el estado de ánimo del equipo humano y los factores que pueden causar pérdida de entusiasmo
•Identificar: las vías de mejora en la gestión del entusiasmo.
•Experimentar: Con herramientas y técnicas generadoras de entusiasmo que pueda aplicar en mi empresa

Objetivos·

•Entender: El nivel de fatiga y pérdida de entusiasmo de la plantilla
•Analizar: Las percepciones de los asistentes respecto a la forma de gestionar y generar entusiasmo.
•Establecer: Indicadores que sean prácticos y útiles para la detección de factores endógenos y exógenos que pueden afectar al entusiasmo.
•Encontrar: Áreas de mejora en la gestión del entusiasmo.
•Incrementar: la efectividad y la rentabilidad del equipo mediante los mecanismos y herramientas óptimas para la gestión del entusiasmo.

Resultados

Se ha realizado un trabajo de formación, realizando trabajos grupales, workshops, analizando las bases del entusiasmo y estimulando el sentido de pertenencia.

Perfil del cliente

El Col·legi de l’Advocacia de Lleida és la institució pública que agrupa totes aquelles persones que, havent obtingut la corresponent titulació universitària en dret, exerceixen la professió d’advocat i tenen despatx obert dins del territori de l’actual provincial de Lleida.
El Col·legi, ja sigui amb la seva actual denomiació o amb la tradicional de “Col·legi d’Advocats de Lleida”, és una institució centenària que està present i ve fent sentir aquesta presència en l’evolució social i cultural dels pobles, viles i ciutats dels territoris del ponent català que constituexien la seva demarcació.
El Col·legi disposa d’una seu central, situada a la ciutat de Lleida, i quatre oficines situades a Balaguer, Cervera, La Seu d’Urgell i Tremp. També té delegacions, tot i que sense dependències específiques, a les viles de Solsona i Vielha.
Pel que fa referència a l’advocacia, el Col·legi té com a principal funció la de vetllar perquè la professió s’exerceixi amb dignitat, llibertat i independència i garantir que el seu exercici s’atingui als principis que regulen la bona pràctica i la deontologia professionals.
En relació a la societat en general, el Col·legi impulsa l’imperi del dret i de la justícia en totes les branques de l’activitat social. I de manera molt especial, pel que fa als ciutadans garanteix l’efectivitat del seu dret a la defensa i el respecte dels seus drets fonamentals.
En concret, el Col·legi organtiza els serveis d’assistència jurídica gratuïta i d’assistència al detingut a través dels corresponents torns d’ofici. I s’encarrega també de l’organització i prestació dels diversos serveis d’orientació jurídica.
El Col·legi està regit per una Junta de Goverm, presidida per un Degà o Degana i per l’Assemblea dels col·legiats. Tant la junta com el deganat són elegits pels col·legiats per mandats de quatre anys. La Junta designa també delegats a cada una de les seus dels partits judicials de la demarcació.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .